Tuesday, April 19, 2011

SESSI NGETEH

Huhuhu... Plan terkejut yg paling berjaya...

Itulah kezutan geng2 KL buat kami geng Exsas'93 yg berada di Kuantan ni...
Malam 16hb April, 2011... 7 ghodong Kuantan di satukan oleh AA and Azlin from KL di Coffee Street, Kuantan... tahniah buat mereka berdua...

Datang jauh2 dan berjaya mengumpulkan kami2 di sini... Yang best, kami2 yg di Kuantan ni x pernah pulak bertembung sama sendiri... Kuasa Allah...

TQ to both of you... Great moments after almost 18 years kami x bersua muka... masing2 dah berkeluarga... berkerjaya... hihihi... kalau lagi ramai, tentu lebih 'havoc'...

Kelakar, sedih dan seronok.... bersua muka semula... kami menanti utk reunion yg lbh menyeronokkan...

TQ guys...

2 comments:

MiSs NuruL said...

wow!!reunion!!syoknyeeee...18tahun??huhuu if ade anak tu dah amek spm dah..syioknnyeeee!!next time wat tukar2 hadiah k.ida..hihi cdgan je bg memeriahkan mjlis~

eiyda said...

hmmm... bole dipertimbangkan... cuma, kena cabut undi bila dah mai la... nnt ada lak yg x dpt tukar hadiah ngan sape2... kes naya lak jadiknya...

seronok mmglah... mcm kata nurul la... klu ada anak dah peksa SPM... tapi masing2 xla berubah sgt... kurus, gemuk, berisi, ngan deretan anak2 jek la... still kenal sape2 orgnya...