Tuesday, May 3, 2016

OFFER BULAN MEI

Weeehuuuu...

Lama bebenor tak update blog ni...Masa betul2 mencemburui diriku nampaknya.

Mei dah tiba pun.

So, straight to the pointlah ye.

Saya update apa promosi bulan ni lah.


Tentu semua penggemar supplemen Shaklee kenal ketiga2 produk ni kan?  Best tak best offer bulan ni??  Yang paling menarik rasanya, tentulah kolagen tu kan???  Mungkin ada yg tersenyum lebar bila tau kolagen ada offer.

So, kepada para peminat, para pengguna maupun kawan2 baru yang nak berkenalan dengan produk2 Shaklee ni... jangan risau.  Hubungi saya, inshaallah kita bole cerita lebih lanjut dan deal harga maupun penghantaran.

Jangan lupa ye.

Nanti saya update lagi tentang ketiga2 kebaikan produk promosi ni dalam next post.

Rosnida @ Eiyda
Tel.: 010-570-8080
Distributor Shakle anda

Nota : Produk ini tidak bertujuan mendiagnos penyakit tetapi disarankan untuk kesihatan jika diamalkan secara betul.

No comments: